Besøg hos Dybkærgaard

Dybkaergaard1

Der blev afholdt arrangement i netværket (det første efter Corona-restriktionerne) hos Dybkærgaard – se www.dybkaergaard.dk – på Dybkærvej 2, 4200 Slagelse. Susanne og Henrik bød indenfor og fortalte om gårdbutikken, udlejningen af cykler og kajakker samt lysstøberiet.
Fælles for alle dele af familievirksomheden Dybkærgaard er, at der sigtes efter lokale udstillere og varer, pt. er der ca. 40 dygtige udstillere. Endvidere skal det gerne være økologisk og bæredygtigt. Bl.a. håndstøbes alle lys med bæredygtig ren stearin.
En af udstillerne på Dybkærgaard er Næsby Strand Vinlaug, som til arrangementet præsenterede sit arbejde med vindyrkning og deltagerne smagte vinlaugets gode lokale vine.
Jens Müller fra Destination Sjælland fortalte om, hvad vi som erhvervsdrivende i området kan bruge destinationsselskabet til. Bl.a. fortalte Jens, at der mangler udlejningssteder og sommerhuse til de mange gæster, der besøger vores område. Pt. er det kun 4% af områdets sommerhuse der lejes ud, trods øget skattefradrag.